Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Caixa Capital Risc

  • Constituïda el 2002 amb la missió d'impulsar la transformació de l'ecosistema per afavorir el desenvolupament de companyies vinculades a la tecnologia i la innovació.
  • Inversor institucional privat referent en etapes inicials a Espanya. Inverteix en empreses espanyoles de base tecnològica en etapa llavor amb potencial de creixement i a través de vehicles especialitzats.
  • Complementant l'activitat inversora, Caixa Capital Risc també té programes d'incubació i acceleració específicament dissenyats per a empreses de base tecnològica, com el Caixa Impulse, i promou el Premi Emprenedor XXI, que s'ha consolidat com un dels premis de referència al territori espanyol i el 2016 va celebrar la desena edició.

8 vehicles d'inversió amb uns fons compromesos de
gairebé 200 MM € i amb més de 180 companyies actives a la cartera

 

Dades bàsiques

Dades a 30/06/2017