Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Gas Natural Fenosa

  • Una de les utilities integrades europees més grans, amb presència a més de 30 països –i destacat posicionament a Latam–, amb més de 21 milions de clients i 15 GW de potència instal·lada.
  • Operador líder en xarxes de distribució de gas i electricitat a Espanya i Latam, i tercera elèctrica a Espanya.
  • Un dels principals operadors de gas natural / gas natural liquat, amb una cartera de prop de 30 bcm i 8 vaixells metaners.
  • Perfil de negoci defensiu i equilibrat (desglossament EBITDA: 75% regulat, 44% internacional, 53% gas i 47% electricitat) que sustenta un comportament sòlid i fiable.
  • Robusta situació financera (≈3x DN/EBITDA) i generador de flux de caixa recurrent positiu que assegura una atractiva política de dividends.

 

Història de la inversió

 

Dades bàsiques

Dades a 30/06/2017

*La JGA de 23/06/2003 va establir en 17 el nombre de membres del Consell d'Administració de la companyia (Dades a 06/02/18)