Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Vithas

  • Vithas és el primer grup sanitari privat de capital 100% espanyol que ha donat servei el 2017 a més de 5 milions de pacients a través dels seus 19 hospitals i 27 centres mèdics, en els quals treballen més de 9.700 professionals.
  • Els 19 hospitals ubicats arreu del territori nacional aglutinen 1.999 llits, 120 llocs UCI, 158 quiròfans i 835 consultes externes especialitzades.
  • Els 46 centres es troben distribuïts per Alacant, Almeria, Benalmádena, Castelló, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, Vigo, València, Pontevedra i Vitòria.
  • El Grup Vithas està compromès amb oferir assistència sanitària de gran qualitat: dos dels seus hospitals (Vithas Madrid i Vithas Màlaga Xanit Internacional) estan acreditats per la Joint Commission International, l’acreditació sanitària més prestigiosa a nivell mundial amb la qual compten dotze hospitals espanyols.

 

Història de la inversió

 

Dades bàsiques

Dades a octubre 2018